top of page

Het We By Me boek is uit!


Gerd-Jan Poortman (1976) is professioneel zeiler en behoort tot de beste zeilers van de wereld. Hij werd veelvuldig Europees-en Wereldkampioen en zeilde drie keer de wereld rond met de Volvo Ocean Race. Het zeilen heeft hem mooie en leerzame ervaringen opgeleverd. Tijdens de avonturen op het water staat één aspect centraal: teamwork. Alleen als er als team wordt geopereerd, kunnen er successen worden behaald. Hij is er van overtuigd dat dit niet alleen zo is op het water maar ook in het bedrijfsleven.

Tijdens keynotes en high performance trainingen brengt Gerd-Jan al jaren zijn boodschap succesvol over binnen het bedrijfsleven. In We by Me gaat hij dieper in op eigen ervaringen en het concept. Hij staat stil bij succesvolle en minder succesvolle momenten op het water en wat de invloed van teamwork en het individu daar op is. Ook geeft hij waardevolle adviezen over hoe je in een korte periode teams naar een high performance kan coachen. Aspecten als ownership, talent management, intrinsieke motivatie en nieuw leiderschap komen uitgebreid aan bod en worden door hem op een toegankelijke manier uitgelegd met voorbeelden uit zijn verleden als topsporter. We by Me is een motiverend en inspirerend boek voor een iedereen die meer uit zichzelf- en samenwerkingen wil halen. Want teamwork begint bij jezelf!

Klik om het boek te bestellen op het boek!

klink op het boek om te bestellen voor slecht €22,50


Uitgelicht
Laatste berichten
Archief
Zoek op "tag"
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op Social Media
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page