top of page
HET BEDRIJF, DE VISIE EN WERKWIJZE

LOCATIES

INCOMPANY EN OUT OF COMPANY
INCOMPANY

De trainingen kunnen op iedere locatie verzorgd worden. Dit kan bij u in het bedrijf zijn of op één van de bijzondere WE BY ME locaties. Bij een incompany training heeft u het gemak van uw eigen omgeving.

 

Gerd-Jan zal het team om te beginnen een inspirerende presentatie geven. Hij vertelt over zijn zeilavonturen en de lessen die hij heeft geleerd in het streven naar perfectie. Inspirerende en verrassende anekdotes komen direct uit zijn carrière als topzeiler, met in het bijzonder zijn deelnames aan de Volvo Ocean Race.

 

Na de presentatie leggen we een opdracht voor aan de groep. De opdracht moet in kleinere groepen en binnen een bepaalde tijd worden uitgevoerd. De oefeningen staan niet op zichzelf, maar hebben betrekking op de overige opdrachten en het uiteindelijk algehele resultaat van de groep.

 

Nadat de groep de opdracht voor de eerste keer heeft voltooid, werken de verschillende groepen aan prestatieverhoging. Met op het einde van de dag als resultaat het behalen van een zo hoog mogelijk niveau. In vier stappen wordt er gewerkt aan de performance cultuur van de groep. Individuele- en groepsmotivatie, het verdelen van de acties op basis van  motivatie en talent. Als laatste gaan we kritisch kijken waar verbetering nodig is.

 

De ervaringen en voorbeelden die Gerd-Jan in dit proces deelt zullen de groep motiveren en inspireren om in de toekomst met een heldere blik, in een goede sfeer en vooral samen naar topprestaties toe te werken. Hierbij zal ieder lid van het team het beste uit zichzelf willen en kunnen halen.

OUT OF COMPANY

 

De meest uitdagende en leuke manier om de WE BY ME training te doorlopen is op een outdoor locatie. De outdoor team activiteiten zijn binnen het WE BY ME concept op iedere locatie toe te passen. De outdoor trainingen worden verspreid over twee dagen gegeven.

 

Natuurlijk is het meest voor de hand liggende om de training op een zeiljacht te volgen. Niet alleen zal Gerd-Jan Poortman de training geven, de deelnemers krijgen ook de kans om met éen van de beste zeilers van ons land te zeilen. De metafoor van de zeilsport die Gerd-Jan gebruikt wordt door het zeilen op een jacht nog duidelijker.

 

Aan wal zal Gerd-Jan het team om te beginnen een inspirerende presentatie geven. Hij vertelt over zijn zeilavonturen en de lessen die hij heeft geleerd in het streven naar perfectie. Inspirerende en verrassende anekdotes komen direct uit zijn carrière als topzeiler, met in het bijzonder zijn deelnames aan de Volvo Ocean Race.

Na deze kennismaking en het bespreken van de doelstelling van de training zal de groep onder leiding van Gerd-Jan een wedstrijd of opdracht moeten uitvoeren op het water. Deze oefening zal een paar uur in beslag nemen. Nadat de groep de opdracht heeft afgerond zal de training aan wal verder gaan. Er is totaal geen zeilervaring nodig.

 

Nadat de opdracht op het water als een team uitgevoerd is zal de groep werken aan de verbetering van het behaalde resultaat de volgende dag.

In vier stappen werken we aan de performance cultuur van de groep. Individuele,- en groepsmotivatie, het verdelen van de acties gebaseerd op motivatie en talent. Als laatste wordt er met een kritische kijk naar het eigen functioneren gewerkt aan verbetering.

 

Na de lunch op dag 2 zal de groep, met de kennis die al opgedaan is, het water weer op gaan om de opdracht nogmaals uit te voeren. Onder begeleiding van Gerd-Jan zal de uitvoering van deze opdracht naar een torenhoog niveau gebracht worden.

out of company
bottom of page