GERD-JAN POORTMAN

EIGENAAR WE  BY ME, TRAINER, SPREKER EN TOPSPORTER
PErSOONLIJK
Het invididu is dé schakel binnen het teamproces

 

Als schipper heeft Gerd-Jan de nodige prijzen in de wacht weten te slepen. Zo werd hij op jonge leeftijd, nog studerende, als schipper Studenten kielboot wereldkampioen. Een kampioenschap waaraan 12 landen deelnamen. Andere wedstijden die Gerd-Jan gewonnen heeft als schipper zijn onder andere nationale kampioenschappen en recentelijk een Trans-Atlantische Race. Deze race was een race met 5 professionele zeilers en 10 amateurs die nooit samen gevaren hadden. Gerd-Jan wist deze race zonder training  en in recordtijd te winnen.

 

Geïnspireerd door Anje-Marijcke van Boxtel, Directeur business coaching bij Schouten Global, heeft Gerd-Jan geleerd hoe je een groep gestructureerd kan laten werken naar een top performance. De energie die deze training Gerd-Jan geeft, het fantastische resultaat en de waardering van de mensen waarmee hij samenwerkt hebben ervoor gezorgd dat Gerd-Jan een eigen concept heeft ontwikkeld.  Binnen dit concept helpt hij op geheel eigen wijze teams en managers aan ideeën: hoe kan je in korte termijn, met een no-nonsens approach, teams naar een high performance kan coachen.

WERKWIJZE
 

Van performing team naar high performing team in vier stappen!

 

In deze training werken we in vier stappen toe naar een cultuur waarbij topprestaties het resultaat zijn. Het team voert opdrachten uit en deze worden beoordeeld en geëvalueerd. Door coaching, bijsturing en verfijning op detail begeleiden wij de teamprestatie naar het beste resultaat.

REFERENTIES
Peter Houtzagers

Houtzagers

Koen Lockefeer 

Algemeen Directeur/Oprichter Eclectic.eu 

Ik ben de tweede eigenaar die Gerd-Jan verschillende malen inhuurde als professioneel zeiler. Het was op mijn laatste schip de lemsteraak dat Gerd-Jan begon in zijn rol als coach van mijn zeilteam (12 bemanningsleden). Met de hulp van Gerd-Jan hebben we 4 Nationale titels in een rij gewonnen! Deze ervaring heeft mij doen realiseren dat Gerd-Jan echt uitblinkt in het coachen van een team waarbij hij het beste uit een team naar boven weet te halen.  Dit is zeker Gerd-Jan zijn passie en talent! Na het zelfstandig opzetten van meer dan 10 bedrijven met meer dan 1500 werknemers in dienst kan ik zeggen dat ik hier best wat ervaring in heb. 

Als coach en schipper van het corporate zeiljacht Eclectic heeft Gerd-Jan Poortman binnen de kortste tijd een team gebouwd dat in de NW Europese competitie uitermate succesvol heeft gevaren. Zijn pragmatische aanpak heeft ons als team 2x sneller op top niveau gebracht dan elke andere crew. 

Zijn toegankelijke stijl van presenteren liet een diepe indruk achter bij de deelnemers. Veel later werd zijn optreden steeds  gememoreerd als het beste verhaal in de hele serie sprekers

Als schipper van de VO65 TeamBrunel heeft Gerd-Jan het beste uit de de Pro-Amateur crew weten te halen dat zelfs naast de overwinning een nieuw Trans Atlantisch record opleverde
 

HEEFT JOUW TEAM EEN BOOST NODIG? NEEM CONTACT OP
 

Follow us on social media

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

© tekst/beeld 2017 - WE BY ME