top of page

We By Me coacht talenten team Rotterdamse Jachtclubs!


Gerd-jan Poortman is aangesteld om als schipper/coach te gaan werken met de absolute zeiltalenten van Rotterdam. In samenwerking met de Koninklijke Roei- en zeilvereniging de Maas en het transportbedrijf Van Uden Group is Gerd-Jan verantwoordelijk voor het opleiden van zeiltalenten op weg naar een mogelijke carrière als professioneel zeiler met als uiteindelijke doel de Volvo Ocean Race.

Heel goed zeilen kunnen deze deelnemers al, het wordt mijn taak om het beste uit deze talenten te halen en echte teamspelers van hen te maken! We hebben relatief weinig tijd daarom is focus en het goed neerzetten van het team enorm belangrijk. Vooral met jonge gemotiveerde zeilers is het belangrijk om goed in te spelen op hun ambities zodat ze deze kunnen ontwikkelen. Dit zal hun motivatie alleen maar doen stijgen.

Jongeren zijn doelgericht en recht door zee maar ze verliezen ook snel focus. Het is een fantastische uitdaging voor We BY ME om dit team zo snel mogelijk op een hoog niveau te krijgen!


Uitgelicht
Laatste berichten
Archief
Zoek op "tag"
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op Social Media
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page