Follow us on social media

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

© tekst/beeld 2017 - WE BY ME

January 24, 2019

Please reload

Laatste berichten

Het We By Me boek is uit!

June 4, 2019

1/3
Please reload

Uitgelicht

Het spel met de oceaan

January 24, 2019

Beschrijving

 

Sinds 1973 is de Volvo Ocean Race – voorheen de Whitbread round the World race – het allergrootste zeilevenement ter wereld. Een competitie die het uiterste vergt van de bemanningen en niet zonder gevaar is. Inmiddels verloren zes zeilers, onder wie de Nederlander Hans Horrevoets, door de jaren heen het leven tijdens deze tot de verbeelding sprekende zeilwedstrijd die iedere twee à drie jaar vele werelddelen aandoet. Negen maanden op zee, negen havenplaatsen over de gehele wereld, zo’n 70.000 kilometer i

 

n totaal met windsnelheden tot wel 120 kilometer per uur en golven die tot 30 meter hoog kunnen bereiken. Nederland is nadrukkelijk aanwezig in deze competitie en recordhouder in overall overwinningen. De Nederlandse liefhebbers behoren tot de grootste groep fans in de wereld. onder leiding van schippers als Conny van Rietschoten, Dirk Nauta, Bouwe Bekking en Simeon Tienpont zijn vele etappeoverwinningen behaald.

Een avonturenboek van auteur Gerd-jan Poortman dat niet alleen voor zeilers inspirerend en fascinerend is, maar voor iedereen die in is voor avontuur en open staat voor uitdagingen.

 

Klik op het boek om te bestellen! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op Social Media
Please reload

Zoek op "tag"
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square